Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Eladott labdákkal segítette a vecsési diadalt a gödöllői tizenegy

2019-10-19 17:01:47

A bajnoki tabella felsőházának utolsó helyezettje fogadta az alsóház éllovasát, vagyis: a 8. helyezett látta vendégül a 9. pozícióban tanyázó riválist. A két formáció találkozásából gólban gazdag – ezáltal közönségszórakoztatónak nevezhető – meccs kerekedett, ám ennek a gödöllői legényekért szorítók nem igazán tudtak örülni.

Az összecsapás összképe alapján elmondható, hogy az ellenfél hibáit hatékonyabban kihasználó házigazdák megérdemelten jutottak a három bajnoki ponthoz. Elsősorban azért, mert három vecsési találat is úgy született, hogy a gödöllőiek labdakihozatalába végzetes hiba csúszott, és a pontatlan passz után megszerzett játékszert a hazaiak Hesz György kapujába juttatták.
Gödöllői részről Tóth-Ilkó Áron (képen jobbra, fehér mezben) „tartotta a frontot”: a 26. percen, egy hosszú indítást követően, a kimozduló hazai kapust is átverve, talált be, majd a 62. percben a szabadrúgás után visszafejelt bőrgolyót terelte a vecsésiek gólvonala mögé.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 10. forduló:
Vecsési FC – Gödöllői SK 4-2
(2-1)
Gödöllői gólok: Tóth-Ilkó Áron (2).
A Gödöllői SK csapata 11 ponttal, 18-18-as gólkülönbséggel a tabella 10. helyén áll. Következik: Gödöllői SK – VS Dunakeszi október 26., szombat 13.30 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.



További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 10. forduló:
Galgahévíz SK – Gödöllői EAC-FISE 2-2
(0-0)
Gödöllői góllövők: Khanyile Lindokuhle Justice,  Kapdebo Lóránd.
A GEAC együttese 10 ponttal, 18-29-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 12. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online