Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Életmentő készülék a Gödöllői Járásbíróságon

2019-06-06 16:42:44

A Budapest Környéki Törvényszék – saját költségvetéséből kigazdálkodva – 4 darab, gyermek elektróda csomaggal is felszerelt defibrillátor készüléket vásárolt, amiket a legnagyobb ügyfélforgalommal rendelkező bírósági épületekben helyeztek el. A törvényszék a készülékek szakszerű kezelésére tanfolyamot szervezett azoknak a munkatársaknak, akik vészhelyzetben segítséget tudnak nyújtani.

Az azonnali életmentő feladatok ellátására felszerelt defibrillátor segítségével egy – nem szakképzett – betanított személy is azonnali segítséget tud nyújtani a rászorulónak a mentő megérkezéséig. A készülék a normális szívritmust állíthatja helyre hirtelen szívhalál esetén.
Az eszköz magyar nyelvű hangutasításokkal vezeti végig az alkalmazót az életmentés folyamatán. A készülék működtetése során mindössze egy gombot kell kezelni, és a készülék magától elvégzi az újraélesztést.

A Budapest Környéki Törvényszék sajtóosztálya által kiadott közlemény szerint az egyik készüléket a Gödöllői Járásbíróság épületében helyzeték el.

Kapcsolódó cikkek:
Életmentő készülék a Művészetek Háza recepcióján
Olimpia bajnok vízilabdázó is segíti a gödöllői röplabda klub boldogulását


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online