Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kerékpárút-fejlesztés: elvérzett a gödöllői pályázat

2019-06-06 20:57:30

A gödöllői városvezetés tagjai tavaly szeptemberben jutottak arra az elhatározásra, hogy részt vesznek a „Kerékpárutak létesítésének, felújításának és korszerűsítésének támogatása Pest megye területén” elnevezésű pályázaton. A remélt dotációt a település észak-déli irányú kerékpárútja második ütemének (Alsópark, Ady Endre sétány, Sík Sándor utca, Alvég utca és Isaszegi út) megvalósítására kívánták fordítani. A beruházás tervezett bruttó összköltségét 209.612.883 forintban állapították meg, amiből a 25 százalékos önrész bruttó 52.403.221 forintot tett ki.

Amint az a pestmegye.hu oldalon is olvasható, a gödöllői kandidálást – hasonlóan a piacépület üvegtető-felújítására igényelt anyagi segítséghez – nem támogatták a döntéshozók.
Ehhez képest, a Pest megyei 6-os számú, gödöllői központú választókerület három települése is sikerrel járt a mindent egybevetve 29 kedvezményezett fejlesztésre 4,2 milliárd forintos össz-keretösszegű pályázaton: Kartal 191,3 millió forintot, Kistarcsa 129,9 millió forintot, míg Galgamácsa 94,9 millió forintot nyert el kerékpárút-felújításra, - fejlesztésre és -építésre.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online