Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Juniorbajnoki ezüstérmet nyertek a gödöllői röplabdás lányok

2019-04-20 16:42:16

Csoportgyőztesként zárta az első napot az országos juniorbajnokság (U21) április 18-20-i, kaposvári hatos döntőjében a Gödöllői RC női csapata, miután Szabados István, Czímer Attila és Szalay Attila tanítványai a felnőtt bajnoki fináléra történő felkészülés miatt több kulcsjátékosát is nélkülöző Vasas ellen 3-0 (16, 13, 25), majd az UTE ellen 3-2 (-16, 11, -21, 16, 13) arányban diadalmaskodtak. A két siker azt jelentette, hogy a gödöllői lányok automatikusan az elődöntőbe jutottak, ahol a középdöntőben a Vasast 3-0-ra felülmúló Békéscsaba együttese jelentette a leküzdendő akadályt. A négyszettes csatát – nulla-egyről fordítva – a gödöllői lányok nyerték, így városunk alakulata a zárónapon az aranyéremért csatázhatott, méghozzá: a csoportküzdelmek során legyőzött UTE ellen. Az ötjátszmás dráma végén a lila-fehérek örülhettek. A hatos döntő végjátékának gödöllői eredményei:

Elődöntő
Gödöllői RC – Békéscsabai RSE 3-1
(-23, 12, 18, 20)
Döntő

Gödöllői RC – UTE 2-3
(20, 22, -18, -18, -12)

A sikerkovácsok névsora: Albert Anna, Bajnóczi Fruzsina, Barta Karolina, Dénes Csenge, Ferentzi Zoé, Halla Gréta, Király Anna, Körtvélyessy Réka, Ratkai Panna, Rausch Blanka, Szekeres Dea, Tettamanti Virág, Tóth Bagi Réka, Tóth Szandra. Különdíjasok: Király Anna (a torna legjobb centere), Körtvélyessy Réka (a torna legjobb ütője), Tettamanti Virág (a gödöllői csapat legjobbja).


Ezüstérmükkel a gödöllői fiatalok a klub történetének második legjobb juniorbajnoki szereplését tudhatják a magukénak, miután 2007-ben ennek a korosztálynak a képviselői már feljutottak a csúcsra, és bajnoki címet nyertek. Fotó forrása: facebook


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online