Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kézilabda: a gödöllői serdülők aranyérme tompíthatja a felnőttek fiaskóját

2019-04-07 16:56:33

NB II. Északi-csoport, 19. forduló:
Gödöllői KC – Pilisvörösvári KSK 25-29
(11-18)

Négy fordulóval a bajnoki idény vége előtt a gödöllői csapat sorsolása igencsak felemás. A papírforma alapján két nyerhető meccs (Honvéd és Mór) mellett, ugyanennyi nehezen hozható ütközet vár(t) Bartos Gábor együttesére a május 19-i záróráig. Ezek közül az első összecsapás a tabellán második Pilisvörösvár elleni volt.

A két csapat közötti különbség már az első játékészben kiütközött, sajnálatos módon, a vendégek javára. A térfélcserét követően valamelyest ugyan feljavult a hazai gárda alapjátéka, ám ez csupán arra volt elegendő, hogy vállalható mértékű vereséggel hagyják el a küzdőteret a házigazdák.
A Gödöllői KC csapata 20 ponttal, 563-519-es gólkülönbséggel a 7. helyen áll a csoport tabelláján.

Ifjúságiak: Gödöllői KC – Pilisvörösvár 38-33 (19-20)
Serdülők:
Gödöllői KC – VS Dunakeszi II. 38-25 (20-10) • Csömör – Gödöllői KC 13-32 (4-17)
Két fordulóval a bajnokság vége előtt a gödöllői serdülők pontveszteség nélkül, plusz 426-os gólkülönbséggel vezetik a csoport tabelláját, és már aranyérmesek.


A sikerkovácsok névsora: Bréda Péter, Cseh Péter, Csermely Ábel, Farkas Balázs, Farkas Domonkos, Fazekas Ádám, Fedor Balázs, Ferenc Márton, Jambrik Márton, Kolozsvári Sámuel, Kőműves Márton, Kurucz Benedek, Majoros Domokos, Mácsár Hunor, Nagy Ágoston, Pásztor Áron, Pásztor Imre, Vilhelm Tamás. Edző: Mácsár Gyula. Fotó forrása: facebook


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online