Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem engedte el Szabados István kezét a gödöllői röplabda-klub

2019-04-03 17:41:34

Az NB I. ligában érdekelt Gödöllői Röplabda Club vezetése úgy döntött, hogy a 2019/2020-as bajnoki idényben Szabados István lesz a felnőtt csapat vezetőedzője – olvasható az egyesület közösségi oldalán. Szabados egy hónapja, Grózer György lemondása után vette át a feladatkört, hogy az Extraligába kerülés lehetőségéről lecsúszott formációval – egy hat meccses kvalifikáló körben – lezárja a pontvadászatot.

A fiatal, az utánpótlás-válogatottaknál is bizonyított, jelenleg a szövetségnél szakmai igazgatóként foglalkoztatott tréner számára nem újdonság ez a poszt, hiszen három évvel ezelőtt ideiglenesen betöltötte a szerepkört Gödöllőn, majd az utóbbi években a klub utánpótlás-csapatainál tüsténkedett: legnagyobb sikere az ifibajnoki cím megszerzése volt a 2015/2016-os idényben.


Szabados István – akinek segítője a több mint egy évtizede Gödöllőn másodedzősködő Szalay Attila marad – székfoglalójában úgy fogalmazott, hogy a következő bajnokságban is nagyrészt a tehetséges, saját nevelésű fiatalokra építi a csapatot, de rajta tartja majd a szemét a feltörekvő tehetségeken is.
Érdeklődésünkre a GRC vezetőedzője elmondta: bizonyosra vehető, hogy a következő idényre meg kell majd erősíteni a csapat játékoskeretét, de egyelőre képlékeny, hogy milyen posztra szükséges máshonnan igazolni. Ezt befolyásolja az is, hogy a visszavonulókon (Széles Petra, Dégi Barbara) kívül lesz-e olyan játékos, aki nem gödöllői színekben folytatja majd a pályafutását.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online