Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nyílt nappal indul a február a SZIE három gödöllői karán

2019-01-29 10:02:17

Hatalmas a kínálat a felsőoktatásban, és mivel egyre kisebb létszámú korosztályok lépnek pályaválasztó korba, a verseny is kiélezett.  Mások mellett ezt a következtetést lehet levonni a január 10-e és 12-e között, a Hungexpo területén lezajlott Educatio Nemzetközi Felsőoktatási Kiállításról, amin a gödöllői központú Szent István Egyetem is népszerűsítette képzéseit.

Tanárok, tanulmányis munkatársak valamint hallgatók állták az érdeklődők rohamát. Kávé és jégkása, alma, szőlő és körte orientálta az ínyencek választását. A kóstolók és az apróbb ajándéktárgyak mellett persze a szóbeli és írásbeli információk voltak az igazán lényegesek. Szolgálatukat minden bizonnyal a hallgatók élvezték legjobban, hiszen ez számukra felért egy jó bulival: több tízezer fiatal közelségében érezhették, tettek valamit az egyetemért is.
A három nap alatt az egyetem nyolc kara, nyelvvizsga központja és az intézmény által vezetett Helló Modern Agrárium projekt bizonyította, a Szent István Egyetemen szinte mindenki megtalálja a jó helyet tanulmányaihoz, hiszen a budai karok a világváros Budapest szívében működnek, a gödöllőiek egy ugrásra a fővárostól, aki viszont egy átlátható kisvárosra gondol, ő Szarvason találja meg vágyott egyetemista éveinek helyszínét.


Az agrár-felsőoktatás ma már olyan szakmákat ad a tanulóknak, amiket csúcstechnológiákat alkalmazva művelhetnek egy életpályán át. Aki nem hiszi, jól teszi, ha február 1-jén, pénteken ellátogat a gödöllői kampuszra, ahol mindhárom kar egyszerre tart nyílt napot. A Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar 9 órától, a Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar és a Gépészmérnöki Kar 10 órától várja az érdeklődőket.
A szeptemberben induló képzésekre február 15-ig lehet jelentkezni, méghozzá ezen a felületen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online