Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőieket is díjaztak a röplabdázók év végi gáláján

2018-12-20 17:52:24

December 19-én a fővárosi Duna Palotában rendezték meg a Magyar Röplabda Szövetség év végi díjátadó gáláját – olvasható a szövetség honlapján.

A rendezvényen gödöllői, illetve gödöllői kötődésű sportolókat és sportvezetőt is köszöntöttek. A legjobb női strandröplabdázónak járó díjat a zsinórban ötszörös országos bajnok, Lutter Eszter érdemelte ki, jelenlegei párjával, Szombathelyi Szandrával. Eszter legutóbbi négy bajnoki aranyérmét a Gödöllői RC színeiben szerezte meg, a Karádi Zoltán irányításával működő szakosztály sportolajaként. Idén nyáron azonban kedvezőbb ajánlatott kapott, és Kaposvárra igazolt.


A közönségdíjat két gödöllői strandröplabdázó lánynak, Háfra Dominikának (képen balra) és Szabó Dorottyának szavazta meg a népes publikum. A röplabdázás alapjait mindketten Gödöllőn sajátították el, mi több, a 2018-as nyári strandröplabda szezonig városunkat képviselték a megmérettetéseken. Ebben az évben viszont már nem, miután az Óbudai SSC ajánlatát kedvezőbbnek tartották. Fotó forrása: facebook

A kerek évfordulós születésnaposok köszöntése során a szövetség egykori elnökéről, a gödöllői röplabdázás nagy öregjéről, Körösfői Lászlóról sem feledkeztek meg, aki márciusban ünnepelte 85. születésnapját. Ebből az alkalomból a TÉRFÉL sportmagazin vendége volt. Íme, a beszélgetés:



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online