Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Erőemelő világbajnok, vízilabdás uszodaavató és a gödöllői foci hátországa a TÉRFÉL étlapján

2018-11-17 12:04:38

Két stúdióbeszélgetés és egy helyszíni riport képezte a kínálatot a TÉRFÉL november 16-i adásában. A Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek közös, sportról szóló magazinműsorának 31. része az alábbi témákkal foglalkozott:

Testsúlya több mint két és félszeresével guggolt világcsúcsot az erőemelő világbajnok
Tizenöt évesen kereste fel az edzőtermet, de nem sokkal később hátat fordított a versenyzésnek. Bő másfél évtized elteltével azonban visszatért a súlyok világába, mert úgy gondolta, hittel és akarattal képes a megújulást jelentő változásra. Igaza lett! A kartali származású, testsúlyának több mint két és félszeresével guggoló erőemelő világbajnok és világcsúcstartó Kassa Szabolcs mesélte el nem mindennapi sikertörténetét.


Vízilabda tornával avatták fel a megújult kistarcsai uszodát

Tizenkilencedik alkalommal rendeztek amatőr vízilabda tornát a kistarcsai uszodában. Az évről évre népszerűbb sporteseményt ezúttal összekapcsolták a létesítmény megújult medenceterének ünnepélyes átadásával. Stábunk a helyszínen járt, hogy megörökítse az örömteli pillanatokat.


Hogyan épül fel a foci hátországa Gödöllőn?

Erősen megoszlanak a vélemények, hogy mi a fontosabb egy labdás csapatsportággal foglalkozó klubnál. Legyen minél nívósabb bajnoki osztályban szereplő felnőtt csapat, vagy a minőségi utánpótlás-nevelést helyezzék előtérbe? A gödöllői focisták inkább az utóbbi utat követik. A Táncsics Mihály úton kialakított modell lényegéről és a meglévő nehézségekről Rózsavölgyi Sándorral, a Gödöllői SK szakosztályvezetőjével és Tóth Balázs szekcióvezető utánpótlás edzővel beszélgettünk.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online