Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Könyvtári Minőségi Díjat kapott a gödöllői intézmény

2018-11-02 10:30:50

Október 25-én jelent meg a Könyvtári Intézet honlapján, hogy megszületett a Minősített Könyvtár cím és a Könyvtári Minőségi Díj odaítéléséről szóló döntés. A pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma hirdette meg idén áprilisban.

A Minősített Könyvtár címre pályázóknak önértékelést és szakmai beszámolót kellett benyújtaniuk, amiben bemutatták a szervezetfejlesztési munkájukat. A Könyvtári Minőségi Díjra pályázó intézmények feladata két innováció bemutatása volt. Előnyben részesült az a pályázó, amelynek legalább egy innovációja a nemzet- és szakmapolitikai célokat támogatta, azaz: családtámogató, vagy könyvtár- és olvasáskultúra népszerűsítő volt.

A Minősített Könyvtár címre 2018-ban 18, míg a Könyvtári Minőségi Díjra 2 érvényes pályázat érkezett a könyvtári minőségmenedzsment pályázatokat koordináló Könyvtári Intézethez. Az utóbbiak közül az egyik a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központé volt, amelynek szakmai közössége végül egyedüliként érdemelte ki az elismerő címet.


Fekete Péter, az EMMI kultúráért felelős államtitkára átadja a Könyvtári Minőségi Díjat Liskáné Fóthy Zsuzsannának, a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ igazgatójának az Emberi Erőforrások Minisztériumában (EMMI) november 13-án. Fotó: Szigetváry Zsolt (MTI)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online