Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kivételes sportemberek a TÉRFÉL stúdiójában

2018-10-06 10:09:26

Az október 5-i adás során három témakörben négy vendéggel beszélgettünk a TÉRFÉL stúdiójában. A Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek közös, sportról szóló magazinműsorának 28. része az alábbiakra fókuszált:

Górcső alatt a Kistarcsai Városi Sport Club
Utánpótlás bajnoki cím strandfociban, osztályváltást érő helyezések nagypályás labdarúgásban és futsalban. Többek között ezekről a sikerekről és az egyesület mindennapjairól kérdeztük a Kistarcsai Városi Sport Club elnöki tisztségét két éve betöltő Győri Istvánt.


Hobbifutás, avagy: nő a tömegsport népszerűsége Gödöllő környékén is

Egyre többen élnek a tömegsport adta mozgási lehetőségekkel Gödöllőn és környékén is, miközben napról napra bővül a fiatalok sportágválasztási lehetősége. A kedvező folyamatokról és az esetleges túlvállalásban rejlő veszélyekről Józsa Sándor ironman triatlonossal, személyi edzővel és Kiss Gergely olimpiai bajnokkal, az Ötpróba Tokióba és a Nagy Sportágválasztó szóvivőjével beszélgettünk.


Hogy kerül a vízilabdázó legenda a női röplabdások kötelékébe?

Sorsdöntő bajnoki idény előtt állnak a gödöllői röplabdás lányok, akiknek nem igazán lehet más céljuk, mint visszajutni az Extraligába. Az odáig vezető út azonban – azzal együtt, hogy Kiss Gergely személyében legendás vízilabdázó is segíti a klub boldogulását – számos buktatót rejt magában. Miként látja ezt Grózer György, a Penta-Gödöllői Röplabda Club vezetőedzője?



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online