Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hatékony támadójátékkal ötig jutott a GSK a Felsőpakony ellen

2018-09-01 18:56:15

A két forduló után száz százalékos mutatóval rendelkező gödöllőiek az eddig pontot sem szerzett felsőpakonyiakat látták vendégül. A hazai gárdát a „szeplőtlenség” megőrzése, az elmúlt évadban a Pest megyei másodosztály Déli-csoportjában bajnokságot nyert vizitálókat a pontszerzés motiválhatta.

Három perc kellett ahhoz, hogy eldőljön a három bajnoki pont sorsa. Úgy is fogalmazhatnánk, aki ennyit késett, két gödöllői gólról maradt le. Előbb Milkó Dániel (képen fehérben, 5-ös mezben) szabadrúgásából, majd a középkezdést követően, egy gyors labdaszerzés után Tóth-Ilkó Áron emeléséből bizonyult eredményesnek a hazai gárda. Újabb négy perc elteltével Tóth-Ilkó Áron duplázott: egy csellel leültette védőjét, aztán higgadtan a felsőpakonyi kapu bal oldalába lőtte a bőrgolyót. A negyedik gödöllői találatra bő félórát kellett várni, a 40. percben egy szépen végigvitt támadás végén Méhes Pál fogadhatta játékostársai gratulációját.

Magabiztos előnyük birtokában a házigazdák kevésbé voltak érdekeltek, hogy pörgessék a játékot, a vizitálók pedig teljesen veszélytelenek voltak támadásban. Igaz, ekkor már emberhátrányban játszottak, mert a svéd származású játékvezető a 43. percben másodszor is felmutatta sárga lapot a pakonyiak védőjének. A vendégek szurkolói sem ezért, sem a később történtekért nem zárták a szívükbe a sporit, aki a 67. percben Mudroch Mendel buktatásáért tizenegyest ítélt a gödöllőiek javára, amit Maródi György elegáns mozdulattal értékesített. Ezt követően dupla emberhátrányba kerültek a látogatók, miután egyik játékosuk szabálytalan megmozdulását szándékosnak minősítette a játékvezető, és egyből a piros kártyához nyúlt.
A vendégek dicséretére legyen mondva, kilenc emberrel is harcoltak, és egy szabadrúgásból megszerezték – erősen potyaízű – becsületgóljukat.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 3. forduló:
Gödöllői SK – Felsőpakony KSE
5-1 (4-0)
Gödöllői góllövők: Tóth-Ilkó Áron (2), Milkó Dániel, Méhes Pál, Maródi György (11-esből).
A Gödöllői SK csapata 9 ponttal, 8-2-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el. Következik: Százhalombattai LK – Gödöllői SK szeptember 9., vasárnap 16.30 óra.

További, gödöllői érdekeltségű mérkőzések:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 3. forduló:
Gödöllői EAC-SZIE – Mogyoród FC 2-10
(1-4)
Gödöllői gólszerzők: Angyal Zoltán, Kapdebo Lóránd.
Egy mérkőzés alapján a GEAC együttese 0 ponttal, 2-10-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 15. helyezettje.

Pest megyei IV. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 1. forduló:
Turai TC – Gödöllői SK II.-Szada későbbi időpontra halasztva

A hazaiak igazolása nem készült el, így nem rendezhették meg a mérkőzést.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online