Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megizzadt a három pontért Szentendrén a gödöllői tizenegy

2018-08-25 19:08:22

A hazai gárda egygólos vereséggel (1-2), a gödöllői alakulat pedig egygólos győzelemmel (1-0) kezdte a pontvadászatot. Ebből a tényből kiindulva azonban nem igazán lehetett egyértelmű esélyest hirdetni a találkozó előtt, hiszen mindkét csapat számára egy új kihívást jelentett az ütközet.

Gödöllői szemszögből nézve, igencsak jól indult a meccs, miután a 3. percben Tóth-Ilkó Áron remekül érkezett Thoma Krisztián beadására, és a hálóba fejelte a játékszert. A térfélcseréig nem esett újabb találat, inkább küzdelemmel teltek a játékpercek.
A második játékrészt is remekül kezdte Pozder Nenad együttese: ezúttal Hámor Zsombor lőtte a szentendrei kapu előterébe a labdát, amit Thoma Krisztián a gólvonalon túlra pörgetett. Nem sok idő kellett ahhoz, hogy egy előrevágott indításból a házigazdák szépítsenek, többre azonban nem futotta az erejükből, mert a gödöllői tizenegy tagjai hősies védőmunkával – nem túlzás – kiszenvedték a sikert.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 2. forduló:
Szentendre VSE – Gödöllői SK
1-2 (0-1)
Gödöllői góllövők: Tóth-Ilkó Áron, Thoma Krisztián.
A Gödöllői SK csapata 6 ponttal, 3-1-es gólkülönbséggel a tabella 4. helyét foglalja el. Következik: Gödöllői SK – Felsőpakony KSE szeptember 1., szombat 16.30 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online