Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Magyar siker gödöllői segítséggel

2018-06-24 11:02:42

Ebben az évben 13. alkalommal rendezték meg a Nemzetközi Gyermek Atlétikai Játékokat a lengyelországi Lowiczban, amin részt vett a Magyar Diáksport Szövetség által összeállított gyermek atlétika válogatott is. A versenyen 18 fiú- és 18 leány versenyző képviselte hazánkat, három korosztályban (2005-ös, 2006-os, 2007-es születésűek), köztük a Gödöllői EAC tehetsége, Kriszt Sarolta (képen álló sor, balról a hatodik) és edzője Körmendy Katalin.


Minden korcsoportban 60 méteres síkfutás, 300 méteres síkfutás, magasugrás, távolugrás és kislabda-hajítás versenyszámokban küzdhettek a versenyzők az érmekért. Ezen kívül a fiúk 1000 méteres, a leányok 600 méteres síkfutásban mérhették össze tudásukat a lett, litván, észt, szlovák és lengyel válogatott tagjaival.
A rangos viadalt a házigazda lengyelekkel vívott szoros küzdelemben a magyar válogatott nyerte. A sikerben nagy szerepe volt Saroltának is, aki 300 méteres síkfutásban, mindössze 9 századdal lemaradva a lengyel kislány mögött, óriási egyéni csúccsal (42,87 mp) végzett a második helyen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online