Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Túlélés, megszűnés, kupaarany és szép testek a TÉRFÉL-ben

2018-06-16 10:19:40

Június 15-én 25. alkalommal – a várhatóan szeptember elejéig tartó nyári szünet előtt utoljára – jelentkezett a TÉRFÉL, a Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek közös magazinműsora a sportról. Az idei tizedik adásban négy témakörben faggattuk vendégeinket.

Hajszálon múlt a gödöllői focicsapat bennmaradása a Pest megyei élvonalban
Az utolsó fordulóig kellett izgulni, hogy kiderüljön: sikerül-e bennmaradnia a Gödöllői Sport Klub focicsapatának a Pest megyei I. osztályban. A kétes siker végül összejött, ám a bajnoki idény számos tanulsággal szolgált. Ezeket vettük számba Rózsavölgyi Sándor szakosztályvezetővel és Sebestyén Ferenc vezetőedzővel.


Megmenekültek a kiesésétől a gödöllői futsalosok. De, hogyan tovább?

Az alapszakasz után kieső helyen álltak a gödöllői futsalosok. Az alsóházi rájátszásra azonban megtáltosodott a csapat, amely megtartotta NB II-es tagságát. A hogyan továbbról dr. Lajos Attila, a Covritas Futsal Team Gödöllő szakosztály-igazgató adott tájékoztatást.


Öt, egykoron Gödöllőn nevelkedett játékos zárta éremmel az NB I-es bajnoki- és kupaidényt

Az NB I-ben játszó gödöllői nevelésű labdarúgók közül öten nyertek érmet a bajnokságban és a Magyar Kupában. A sikerek hátteréről és a jövőre vonatkozó elképzelésekről Nagy Dániel, a Magyar Kupa-győztes és bajnoki bronzérmes Újpest FC támadó középpályása osztotta meg gondolatait.


Testépítés: avagy, a sport is tehet széppé. Bajnok és tanítványa beszél a „gyúrás” rejtelmeiről

Itt a nyár, a strandszezon, amikor fontossá válik a külső. A minél tökéletesebb alakot testépítéssel is elérhetjük, ám a gyúrás mértékére az egészség veszélyeztetésének elkerülése miatt nagyon figyelni kell.  A sportág szépítő erejéről a kétszeres Magyar Kupa győztes, magyar bajnok hévízgyörki Boda Istvánnal és tanítványával, az isaszegi Ambrusics Alizzal beszélgettünk.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online