Vissza normál nézetbe Nyomtatás

TÉRFÉL Szada sportjáról, a Kirchhofer Sportegyesületről, illetve a kartali foci- és futsal-eredményekről

2018-06-02 11:24:38

Június első napján 24. alkalommal jelentkezett a TÉRFÉL, a Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek közös magazinműsora a sportról. Az idei kilencedik adásban, négy blokkban három érdekes téma szerepelt a kínálatban.

Egyre több sportolási lehetőségeket kínál a Szada Sportegyesület a nagyközség lakóinak
Fontos szerepet tölt be a nagyközség életében a Szada Sportegyesület, amely mind az utánpótlás-nevelés, mind a létesítmények tekintetében jelentősen megújult az utóbbi években. A lehetőségeket és a következő évekre vonatkozó elképzeléseket Kerecsényi Fodor Norbert egyesületi elnökkel jártuk körbe.


Mit érdemes tudni a bő egy évtizede életre hívott Kirchhofer SE-ről?

A tősgyökeres gödöllőiek Csosza tanár úrként szólították a neves edzőt és pedagógust, Kirchhofer Józsefet, akinek tanítványai sportegyesület alapításával is megemlékeztek Jóska bácsiról, a város díszpolgáráról. A múltat, a jelent és a jövőt illető terveket Mester Attilával, a Kirchhofer SE elnökével és Szecsődi Ákos tájékozódási-futó edzővel vettük számba.
Május 10-én a gödöllői Alsóparkban tájékozódási futóversenyt rendeztek a Gödöllői Német Nemzetiségi Önkormányzat, a Krichhofer Sportegyesület és a Petőfi Sándor Általános Iskola szervezésében. A mintegy 120 gyerek részvételével lezajlott eseményről képes beszámolót készítettünk.


Arany- és bronzéremmel zárta a bajnoki idényt a kartali foci- és futsal-csapat

Bajnoki címet nyert a kartali focicsapat a Pest Megyei III. osztály Északkeleti-csoportjában. A futsalosoknak viszont nem jött össze a titkon remélt aranyérem és a feljutás az NB II-be. Az idény során történteket Juhász Jácint elnökségi taggal, a nagypályás labdarúgó szakosztály vezetőjével és Rajz Miklóssal, a futsal-csapat kapitányával elemeztük.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online