Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Néggyel megúszta a sereghajtó a gödöllői gyepen

2018-05-19 19:18:19

Az utolsó helyen álló, eddig mindössze két döntetlenre képes sülysápi együttest fogadta a riválist csupán egyetlen pozícióval megelőző gödöllői tizenegy. Ha a tabellán nem is érzéklehető, a valóságban lényegesen nagyobb a tudásbeli különbség a két alakulat tudása között. Ezt támasztotta alá a színvonalában igencsak mérsékelt találkozó.

A hazai gárda jószerivel végigtámadta a mérkőzést, ám az első gólra, Kiss Szilárd találatára ezzel együtt is a 14. percig várni kellett. A térfélcseréig növelhette volna előnyét a gödöllői tizenegy, de a lehetőségeket elpuskázták Sebestyén Ferenc tanítványai, akik büntetlenül megúszták nagyvonalúságukat, az első félidőben mindössze két, hazaadás erősségű kapura lövéssel próbálkozó sülysápiak ellen.


A fordulás után nem változott a játék képe, ám az 53. percben a semmiből egyenlítettek a vizitálók. Ez a fricska nagyobb elszántságra ösztökélte a gödöllői gárdát, amely hármat rámolt be a vizitálók kapujába a végső sípszóig: Mudroch Mendel (képen háttal, kék mezben) egy jobboldali beadásra érkezett remekül (56. perc), Tóth-Ilkó Áron az alapvonalról visszaadott labdát terelte a sülysápi ketrecbe (77. perc), majd Mudroch Mendel mintegy 20 méterről lövésre szánta el magát, és a bőrgolyóval lepókhálózta a vendégek kapujának jobb alsó sarkát (85. perc).

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 28. forduló:
Gödöllői SK – Sülysápi SE 4-1
(1-0)
Gödöllői góllövők: Mudroch Mendel (2), Kiss Szilárd, Tóth-Ilkó Áron.
A Gödöllői SK csapata 23 ponttal, 34-44-es gólkülönbséggel a tabella 13. helyét foglalja el. Következik: Tököl VSK – Gödöllői SK május 26., szombat 17 óra.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzések:


Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport 27. forduló:
PILE-Szántó SE – Gödöllői Egyetemi AC 8-1
(1-1)
Gödöllői góllövő: Vitárius Tamás.
A Gödöllői EAC együttese 9 ponttal, 39-115-ös gólkülönbséggel a csoport tabellájának 15. helyezettje. Játékosok jogosulatlan szerepeltetése miatt a GEAC-tól 5 pontot levontak.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Észak-keleti csoport, 24. forduló:
Galgagyörki SE – Gödöllői SK II.-Szada SE 5-4
(3-2)
Gödöllői gólok: Szabó László, Pakuts Barna, Molnár Dániel, Kerecsényi Fodor Norbert.
A Gödöllői SK II. csapata 13 ponttal, 38-60-as gólkülönbséggel a 9. helyen áll a csoport táblázatán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online