Vissza normál nézetbe Nyomtatás

TÉRFÉL 20.: olasz focitábor Gödöllőn, úszópalánták Kistarcsán, 85 éves Körösfői László

2018-04-07 10:12:13

Április 6-án ismét vadonatúj TÉRFÉL-adást láthattak azok, akik leültek a képernyő elé. A Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek közös sportmagazin-műsora idén ötödször, összességében pedig 20. alkalommal dolgozta fel az aktuális témákat. Ezúttal az alábbiakat:

Olasz focitábor helyszíne lesz a gödöllői sportcentrum
Juventus-edzőkkel olasz focitábort rendeznek július első hetében Gödöllőn, a Táncsics Mihály úti sportcentrumban. A tehetségkutató program részleteiről Szél József főszervező, a Dunakanyar Régió Utánpótlás Futball Club elnöke beszélt, míg a Gödöllői SK U11-es csapatának játékosa, Kanyó Máté tavalyi élményeit osztotta meg.


Közel 250 gyerek állt rajkőre a kistarcsai uszodában

Gyerekzsivajtól volt hangos a kistarcsai uszoda március utolsó vasárnapján. Ekkor rendezték meg a XXVI. Nyuszi Kupa úszóversenyt, amin közel 250 óvodás- és alsó tagozatos korú lurkó vett részt. Stábunk a helyszínen járt.


85. születésnapját ünnepelte Körösfői László

Idén márciusban ünnepelte 85. születésnapját Körösfői László, a gödöllői röplabdasport legendás alakja, a világhírű képzőművész unokája, aki a tőle megszokott elszántsággal beszélt gazdag életútjának legfontosabb eseményeiről. Többek között arról is, hogy hamarosan megjelenik a helyi röplabdázásról szóló könyve.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online