Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pocsék védekezés lett a gödöllői tizenegy veszte

2018-04-07 17:51:02

Eddigi, győzelem-mentes tavaszi menetelése alapján igencsak áhítozott a sikerre a hazai tizenegy. Ehhez képest gyakorlatilag az öltözőben kezdte a meccset Sebestyén Ferenc pontatlanul játszó társulata, amely egy szót sem szólhatott volna, ha bő negyedóra alatt a rivális akár négy gólt is szerez. Azt kell mondani, a kék mezes házigazdák megúszták kettővel, miután védelmük átjáróház volt. A kapott találatok hatására némiképp feljebb tolta játékát a gödöllői formáció, amely a 20. percben Pancsuska Tamás átemelésével szépített, majd nem sokkal később Pap Tamás komoly erejű lövése után a bal oldali kapufán csattant a labda.

A térfélcserét követően is hagyott ki helyzeteket a GSK, ami – ahogy ez ilyenkor általában lenni szokott – alaposan visszaütött. A vendégek előtt a hazai kapus, Rácz Márk mezőnybeli kalandozását használták ki, majd egy kontratámadásból 4-1-re növelték előnyüket. A végeredményen a csereként beállt Mudroch Mendel kozmetikázott a 85. percben.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 22. forduló:
Gödöllői SK – Maglódi TC 2-4
(1-2)
Gödöllői gólszerzők: Pancsuska Tamás, Mudroch Mendel.
A Gödöllői SK csapata 16 ponttal, 26-37-es gólkülönbséggel a tabella 12. helyét foglalja el. Következik: Százhalombattai LK – Gödöllői SK április 15., vasárnap 16 óra.



További
, gödöllői érdekeltségű mérkőzések:


Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport 21. forduló:
Erdőkertesi SE – Gödöllői Egyetemi AC 7-0
(3-0)

Tizenkilenc mérkőzés alapján a Gödöllői EAC együttese 6 ponttal, 32-87-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 14. helyezettje. Játékosok jogosulatlan szerepeltetése miatt a GEAC-tól 5 pontot levontak.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Észak-keleti csoport, 18. forduló:
Váchartyán KSE – Gödöllői SK II.-Szada 2-2
(0-0)

Gödöllői gólok: Pakuts Barna (2).
A Gödöllői SK II. csapata 10 ponttal, 30-47-es gólkülönbséggel a 11. helyen áll a csoport táblázatán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online