Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Felosztották a gödöllői testvérvárosi keretösszeget

2018-03-25 10:26:12

Idén, egy emelést követően, 3.447.000 forintos keret szolgálja a gödöllői költségvetésben a testvérvárosi kapcsolatok erősítését, amik – többek között – tanulmányutakban, programokban, vagy a vendégek fogadásában testesülhetnek meg. Az összegből 2.247.000 forintot osztottak szét pályázati úton, a fennmaradó pénzt (1,2 millió forint) pedig a hollandiai Wageningenbe utazó gödöllői delegáció buszköltségének fedezetére fordítják.

A felhívásra 15 szervezett jelentkezett, akik közül kettő kandidálását elutasították. A sikeresen pályázók – a városatyák március 22-i döntése értelmében – az alábbi összegeket nyerték el Gödöllő valamelyik testvérvárosával kapcsolatos ötletük, kezdeményezésük, programjuk megvalósítására.
350 ezer forint:
Continuo Gödöllő Alapítvány
300 ezer forint:
Premontrei Szent Norbert Gimnázium
200 ezer forint:
Török Ignác Gimnáziumért Alapítvány, Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Óvoda, SANTIMONA SKE Madách Imre Szakközépiskola, Gödöllői Lokálpatrióta Klub, Gödöllői Petőfisekért Alapítvány
150 ezer forint:
Confidentia Társadalomtudományi és Természetvédelmi Egyesület, Gödöllői Fészek Nagycsaládosok Egyesülete
100 ezer forint:
Pelikán Makett Klub Egyesület, Mesék Háza Alapítvány
50 ezer forint:
Levendula Galéria
47 ezer forint:
Gödöllői Szimfonikus Zenekar Alapítvány

Az elutasított pályázók egyike azért kapott nemleges választ, mert nem testvérvárosba szervezett kiutazást, míg a másik kandidáló negligálását azzal indokolták, hogy más költségvetési keretből kap önkormányzati támogatást.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online