Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői atlétafiúk aranyat érő ugrásai

2018-02-05 10:26:34

Február első hétvégéjén rendezték meg a serdülő korosztály (U16) fedett pályás országos atlétikai bajnokságát a budapesti BOK-csarnokban, ahol közel 600 fiatal rivalizált a minél jobb helyezésekért.

A Gödöllői EAC atlétika szakosztálya is szép számú versenyzővel képviseltette magát és szerencsére, a mennyiség nem ment a minőség rovására, sőt! A szombati napon Soos Levente magasugrásban (képen), míg egy nappal később Bánovics József rúdugrásban kiváló eredménnyel aranyérmet nyert.
Mindketten ranglista vezetőként érkeztek a bajnokságra, az esélyesség terhe azonban nem nyomta őket a verseny során. Levi rutinos, okos versenyzéssel, 185 centiméteres eredménnyel lett országos bajnok. A cím bezsebelése után a 191 centiméteres egyéni csúccsal is megpróbálkozott, ami most nem sikerült. Joci 370 centiméteres egyéni csúcsán 30 centimétert javítva, minden kétséget kizáróan utasította maga mögé a teljes mezőnyt, 4 méteres eredménye több mint bíztató a jövőre nézve.

További gödöllői pontszerző eredmények
4. helyezett:
Soos Levente (60 méter gát)
5. helyezett:
Szőke-Kiss Jácint (1500 méter és 3000 méter síkfutás), Bánovics Károly (rúdugrás)
6. helyezett:
Ladányi Viktor és Simonváros Zille (rúdugrás)
Edzők: Kovács Zoltán, Szörényi István, Gadanecz György.


Csak edzőjük előzte meg a gödöllői többpróbázókat

A serdülő országos bajnoksággal párhuzamosan zajló idei első Szuper Liga versenyen többpróbában elsöprő Gödöllői EAC-sikerek születtek, ugyanis a férfiak 3 próba (60 méter gát, súlylökés, rúdugrás) versenyében a 2-5. helyen gödöllői atléta végezett, míg az első helyet edzőjük, Zsivoczky Attila szerezte meg. Sorrendben: ezüstérmes Raffai Péter, bronzérmes Kriszt Botond, negyedik Kemenes Ákos, ötödik Tóth Zsombor.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online