Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Helytállt Federer ellen a korábban gödöllői salakon párosozó Fucsovics

2018-01-22 10:35:42

Hat év fél évvel ezelőtt, 2011. július 8-10. között a gödöllői Kiskastély teniszcentrum salakos pályáján rendezték meg a Magyarország-Fehéroroszország Davis-kupa mérkőzést az Euro-Afrikai zóna II. csoportjában. Az összecsapást a magyarok 3-2 arányban megnyerték.

A kiélezett párharcban – Bardóczky Kornél oldalán – párosban szóhoz jutott az akkor alig 20 éves Fucsovics Márton, aki napjainkban sportkarrierje legemlékezetesebb pillanatait éli meg, azzal, hogy egyéniben bejutott a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság legjobb 16 játékosa közé, ahol a tenisz élő legendája, a 19-szeres Grand Slam-győztes, címvédő, svájci Roger Federer ellen lépett pályára.
Marci az első két játszmában kifejezetten jól tartotta magát, olyannyira, hogy a második szettet csak rövidítésben veszítette el. A harmadik játszmára már kiütközött a két játékos közötti tudás- és rutinkülönbség, így Federer jutott a negyeddöntőbe. A magyar srác pedig komoly tapasztalatokkal gazdagodhatott, amikre alapozhat, hogy minél sikeresebb karriert építsen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online