Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hat vetélytársa van Gödöllőnek az Európa Kulturális Fővárosa 2023 pályázaton

2017-12-21 17:49:38

Gödöllővel együtt összesen hét magyarországi város adott be pályázatot az Európa Kulturális Fővárosa 2023 cím elnyerésére a december 20-i határnapban megállapított időpontig. Településünkön kívül Debrecen, Győr, Eger Székesfehérvár, Szombathely és Veszprém kandidál a titulusra – olvasható a szaktárca honlapján.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumához benyújtott pályázatokat egy független szakértőkből álló, tizenkét fős nemzetközi testület bírálja el. A következő esztendő elején előválasztási ülésen nevezik meg azokat a pályázókat, akik az év második felében részt vehetnek a végleges kiválasztási ülésen. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma EU és Nemzetközi Szervezetek Főosztálya az előválasztási ülés időpontjaként 2018. február 13-14-ét rögzítette. A győztes kihirdetése a jövő év végére várható.

A gödöllői pályázat tartalmáról egy ideig nem sokat lehetett tudni, hiszen az anyagot mind novemberben, mind decemberben zárt ülésen tárgyalta a képviselőtestület tagsága. Január elején azonban nyilvánosságra hozták a 80 oldalas dokumentációt.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online