Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sebestyén Ferenc lett a Gödöllői SK focicsapatának edzője

2017-12-09 14:35:43

Amint arról hírportálunk is beszámolt, a 2017/2018-as Pest megyei I. osztályú bajnokság őszi idényének utolsó előtti fordulója után Szász Ferenc közös megegyezéssel megvált a Gödöllői SK labdarúgó-csapatának vezetőedzői posztjától, és Vecsésre szerződött. A tréner két és fél szezont töltött a Táncsics Mihály úton. Ez idő alatt 74 bajnoki mérkőzésre készítette fel a helyi tizenegy tagjait. Irányítása alatt a gödöllői csapat 37 alkalommal nyert (50%), 17 esetben játszott döntetlent (23%), és 20 vereséget szenvedett (27%). A megszerzett 128 ponthoz 123-79-es gólkülönbség társult, valamint egy bravúros 2. hely a 2016/2017-es Pest megyei elitbajnokságban.

Szász Ferenc távozása komoly feladat elé állította a klubvezetést, amely hosszas, de célratörő keresgélés után rátalált a 46 éves Sebestyén Ferencre (képen), aki korábban dolgozott edzőként az NB III. Bakony-csoportjában szerepelt Mór együttesénél, illetve a Videotonnál folyó utánpótlás-nevelő munkában is kapott feladatot, az U14-es korosztályt trenírozta.
Érdeklődésünkre Rózsavölgyi Sándor szakosztályvezető elmondta, hogy Sebestyén Ferencet emberileg és szakmailag egyaránt alkalmasnak találja a gödöllői elképzelések megvalósítására. Az új edző megbízatása – amennyiben az első félév teljesítménye mindkét fél számára megfelelő lesz – két és fél évre szól. A gödöllői alakulat január közepén kezdi meg a felkészülést a bajnoki idény tavaszi szezonjára, aminek során a biztos bennmaradás elérése az elsődleges cél.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online