Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői kard-kudarc az ob csapatversenyében

2017-11-26 17:50:23

Tizennégy csapat lépett pástra november utolsó vasárnapján a fővárosi Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban lezajlott felnőtt országos bajnokságon, a férfikardozók mezőnyében. A Gödöllői EAC két alakulatot küldött csatába, amelyek közül ugyan a Gémesi Huba, Gémesi Bence, Valkai Ferenc, valamint az egyéniben bronzérmes Gémesi Csanád alkotta első számú társulat szerepelt jobban, 5. lett, ám ez kudarcként fogható fel a hat esztendeje bajnoki címet nyert, az elmúlt években pedig rendre ezüstérmes különítmény által írt sporttörténelemben.
Gémesiék a legjobb nyolc között kapcslódtak be a küzdelemsorozatba, ahol 45-43 arányban kikaptak a Kertvárosi Vívó SE formációjától. Tették ezt úgy, hogy az utolsó csörte előtt a gödöllőiek 40-34-re vezettek, Decsi Tamás azonban 11-3-ra felülmúlta válogatott csapattrást, Gémesi Csanádot. A folytatsban a gödöllői fiúk 45-41-re győztek a Diák Vívóegylet Szigetszentmiklós ellen, majd 45-37-re felülmúlták a BVSC alakulatát.

A Gödöllői EAC második számú, Holló Áron, Markolt Dániel, Mészáros Áron, Morvai Ákos személyében tehetséges fiatalokat felvonultató kvartettje végül a 9. helyen zárta az országos csapatbajnokságot.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online