Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Meccslabdáról vesztettek a gödöllői röplabdás lányok

2017-11-11 20:42:12

NB I., alapszakasz, A-csoport, 5. forduló:
Penta-Gödöllői RC – Jászberény Volleyball Team 2-3
(-18, 23, 18, -25, -12)

Nem túlzást azt állítani, hogy a jövő évi extraligás tagságot jelentő legjobb hat – a csoportban a legjobb három – közé kerülés reális esélyének fenntartása érdekében gyakorlatilag az utolsó lehetőségként mutatkozott a gödöllőiek számára a Jászberény esetleges legyőzése.
A mérkőzés – hazai szemszögből nézve, sajnos – választ adott arra, hogy fiatalokkal teletűzdelt gödöllői alakulat lelkes tagjai csupán átmeneti villanásokra képesek, ami – be kell látni – hosszú távon hátrányt jelent a számukra. Ezt igazolta a jászságiak elleni összecsapás, amit meccslabdáról veszítettek el a házigazdák.


Az első játszmában egyértelműen a vendégek akarata érvényesült, ám a második, a harmadik, majd a negyedik szettben olyan produkciót adott elő Grózer György társulata, ami időnként eksztázisba hozta az értük szurkolókat. Nincs rá jobb szó, a negyedik felvonásban, 19-15-ös hazai előnynél a Jászberény padlón volt, a gödöllőiek nyitásokkal, blokkokkal és pazar mezőnymunkával kergették az őrületbe riválisukat.
Ezt követően, ahelyett, hogy három pontot érő sikert érjenek el a vendéglátók, megállt a tudomány, és a mérkőzéslabdával egyenértékű 25-24-es állás után már csak a berényiek szereztek pontokat. Az egyenlítés az egykoron Gödöllőn is edzősködő Deme Gábor formációját hozta lélektanilag kedvezőbb helyzetbe, ami a mindent eldöntő szettben a látogatók végső, két pontot érő sikeréhez vezetett.

A Penta-GRC együttese 4 ponttal, 6-13-as szett- és 383-451-es pontaránnyal 5. a csoport tabelláján. Következik: Penta-Gödöllői RC – Linamar-Békéscsabai RSE november 19., vasárnap 18 óra, Török Ignác Gimnázium tornacsarnoka.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online