Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hat éremmel tértek haza Zalaegerszegről a gödöllői harcosok

2017-10-09 10:55:51

Október első szombatján Zalaegerszegen rendezték meg a European Open II. International Championship elnevezésű küzdősport versenyt. A rangos megmérettetésen részt vettek a gödöllői Crow-Gym harcosai is, akik két arany-, három ezüst- és egy bronzéremmel tértek haza.
Varjú László klubelnök, edző (álló sorban balra) beszámolója szerint a legfényesebb medália Villányi Tamás és Bus Gergő nyakába került, Demetrovics Ádám, Horváth Richárd és Schwetz Tamás ezüstéremmel gazdagodott, míg Valóczi Bálint bronzérmes lett.


Szakmai értékelésként elmondható, hogy Villányi Tamás hozta a szokásos formáját, Demetrovics azonban elmaradt a várakozástól, hiszen állandóan nyerni szokott, ezáltal „nincs hozzászokva” az ezüsthöz. – Néha nem is árt egy-egy vereség, hogy visszaszálljon a földre! – jegyezte meg Varjú László.
A klubelnök hozzátette: Bus egy lelkes középiskolás, aki saját taktikát talált ki, kiidegelve az edzőjét és a szüleit. Szerencséje volt, bejött, amit eltervezett. A többiek is nagyon megküzdöttek az érmekért, főleg úgy, hogy esetenként a bírói hozzá nem értéssel is szembesülniük kellett. Fokozta az izgalmakat, hogy Valóczi elhagyta a fogvédőjét, és az egyik sikátorban forraltak vizet, hogy kifőzzenek neki egy újat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online