Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Villámcsapás érte a máriabesnyői bazilikát

2017-06-29 08:42:58

Villámcsapás következtében kigyulladt a Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilika ablaka, illetve a faredőnye június 28-án, az esti órákban. Az aszódi hivatásos tűzoltók az égő ablakkeretet eloltották, az épületet átvizsgálták. A tűz nem terjedt tovább, a templomban nagyobb anyagi kár nem keletkezett.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője egy másik esetről is tájékoztatta hírportálunkat: tartályos félpótkocsi hátuljának ütközött egy személygépkocsi június 28-án, a délelőtti órákban Kerepesen, a Szabadság út és a Patak utca kereszteződésében. A gépkocsi a vontatmány alá szorult, személyi sérülés nem történt.
A gödöllői hivatásos tűzoltók az autót a pótkocsi alól kivontatták, a kifolyt olajat, üzemanyagot felitatták, majd biztosították a helyszínt. A tartályos teherautó húsz köbméter hipokloritot (fertőtlenítőszer) szállított. Az ütközés következtében a tartály nem sérült meg, veszélyes anyag nem került a környezetbe. Fotó: BM OKF médiaszerver/PMKI Gödöllő HTP


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online