Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőre érkezik Sisi viaszszobra

2017-06-27 17:15:10

Július 5-én látogatást tesz egykori kedvenc hazai pihenőhelyén Erzsébet királyné, azaz, a hazánkban oly’ közkedvelt történelmi személyiséget megjelenítő viaszfigura. A világ egykor leggyönyörűbb asszonya Gödöllőn sokkal boldogabb időszakot töltött, mint Bécsben.
- Nem kérdéses, hogy Sisi ma is Gödöllőn élne, lovagolna, családi ünnepeket tartana, és találkozna azokkal, akik közel állnak hozzá. Ezért látogatjuk meg viaszbábunkkal ezt az egyedülálló kastélyt és pillantást vetünk Erzsébet királyné magyarországi életének jelentős állomáshelyére – mondta Arabella Kruschinski látogatás előtt. A bécsi Madame Tussauds panoptikum ügyvezető igazgatója úgy véli, hogy Sisin kívül alig van olyan női történelmi személyiség, aki körül ennyire sok mítosz kering, mint körülötte.

Sisi viaszfigurája – ami korhűen, kendőzetlenül és giccstől mentesen ábrázolja életét – július 5-én, szerdán 10 és 15 óra között megtekinthető a Gödöllői Királyi Kastély dísztermében, ezt követően visszatér a bécsi Madame Tussauds múzeumba.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online