Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Aláírták a gödöllői uszoda építési szerződését

2017-06-27 12:34:22

Sajtótájékoztatón látta vendégül a média munkatársait június 27-én Vécsey László, a gödöllői központú választókerület kormánypárti országgyűlési képviselője. A politikus a gödöllői uszodaépítés szerződésének aláírása témakörben hirdette meg az eseményt, ami jelen volt a létesítmény beruházója, kivitelezője és tervezője.

A 2014 márciusában bejelentett fejlesztés megvalósításának folyamatában fontos momentum volt a két héttel ezelőtti kormányhatározat Magyar Közlönyben történt megjelenése, amivel egyértelművé vált, hogy a beruházás első üteméhez szükséges anyagi fedezetet biztosított. Időközben arra is fény derült, hogy a gödöllői uszoda építésének első ütemét (600 fős lelátó, 50 méteres versenymedence, 6x10 méteres tanmedence, öltözők, wellness-részleg, kiszolgáló egységek) a 2016 decemberében kiírt közbeszerzési eljárás során – a beérkezett négy ajánlat közül – nyertes, budapesti székhelyű Grabarics Építőipari Kft. valósíthatja meg.
Az erre vonatkozó szerződést a cég képviseletében Karacs László ügyvezető (balra), a Nemzeti Sportközpontok nevében pedig Kovács Norbert főigazgató (jobbra) írta alá Vécsey László parlamenti képviselő, illetve Jánosi János Ybl-díjas építész, mint tervező jelenlétében, a gödöllői Rézgombos Inkubátorházban.


A beruházás végrehajtásának következő fázisa az engedélyezési eljárás lesz, ennek lezárultával pedig elkezdődhet az alapozás a Szent István Egyetem egykori kertészetének helyén. A gödöllői uszoda – aminek esetleges kapcsolódási lehetőségeit 2015 elején vizsgálták, majd elvetették az idei, budapesti világbajnoksághoz – második üteme, összhangban az egyetemi utánpótlás nevelés sportszakmai programjával, egy 10x25 méteres bemelegítő medence és a vízilabda-csapatok öltözőinek kialakítását tartalmazza majd.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online