Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Isaszegiek örülhettek a Gödöllői Régió Turizmusáért díjnak

2017-05-16 16:57:44

Május 16-án a gödöllői Kiskastély Rendezvény és Sportcentrumban tartotta meg – szakmai konferenciával egybekötött – közgyűlését a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE). A névadó város és a környező települések idegenforgalmi életének népszerűsítésében meghatározó szerepet betöltő szervezet eseményén, az ilyenkor szokásos gazdasági jellegű napirendek (elmúlt évi gazdálkodás beszámolója, idei költségvetési tervezet megvitatása) mellett, tisztújításról is döntöttek a tagok.

Az egyesület felső vezetésében nem történt változás. A GKRTE tiszteletbeli elnöke Bátovszki György maradt, a tiszteletbeli alelnöki posztot pedig továbbra is Krizsovenszky Lajos tölti be. Az elnöki jogkör gyakorlása a jövőben is Perna Pált illeti meg, míg az ügyvezető elnöki feladatkört Bárd István látja el. Az egyesület idegenforgalmi bizottságában nem beszélhetünk módosulásról. A választmány személyi összetétele – Bartos Sándor és Szamosvölgyi Attiláné révén – két taggal bővült. Az önkormányzati bizottságot a domonyi polgármester, Tantó Viktor vezeti a következő évben, míg a felügyelő bizottság élén Paulovics Géza, Mogyoród első embere váltja Vörös Istvánt.


A rendezvény végén átadták a GKRTE által 2000-ben alapított Gödöllői Régió Turizmusáért díjat. Az elismerést ebben az esztendőben Hatvani Miklós, Isaszeg polgármestere, valamint Hefler Cecília, az isaszegi polgármesteri hivatal köztisztviselője vehették át. Mindketten a szomszédos városban tavaly megrendezett XI. Egyházi- és Világi Borok Versenye, illetve a Kenyér-, a Kultúra- és a Bor Ünnepe című eseménysorozat házigazdájaként végzett színvonalas és sikeres tevékenységükért érdemelték ki a díjat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online