Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Idén is pezseg az élet a gödöllői egyetem teniszpályáján

2017-04-26 11:24:17

Nyitott kapukkal várja látogatóit a Szent István Egyetem teniszkomplexuma: 3 salakos- és 3 homokpályával, öltözővel, zuhanyzóval és nagyszerű közösségi élettel.
Az egyetem teniszpályáját a SZIE Sport Klub Kft. üzemelteti 2013 óta. Az elmúlt évek alatt egyik népszerű központi helye lett a sportolni szerető gödöllői lakosoknak. A nagyszerű felszereltséggel és infrastruktúrával rendelkező komplexumba nem kizárólag sportolni járnak a vendégek, hanem igazi közösségi élet színhelye is ez a fedett, 30 fős befogadóképességű, büfével rendelkező pihenő, ami tökéletes relaxálási lehetőséget biztosít a nagy mérkőzések után.

Az amatőr, először próbálkozó diákoktól a már profi szinten teniszező sportolókig mindenki igényeit kielégítik a pályák. A komplexum egyik különlegessége, hogy a homokos pályákon beachteniszezni és strandröplabdázni is szoktak.
A nyitvatartási időről és árakról a www.sziesport.hu weboldalon találhatók információk. A pályák idén október 16-ig várják a vendégeket reális árakon, barátságos környezetben és – remélhetőleg – a tavaszra és a nyárra jellemző időjárással!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online