Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Rajtol a Nádas-kupa

2017-01-05 10:12:12

Miután három évvel ezelőtt akadt olyan szervező, aki vállalkozott a nagy múltú, ám egy ideig kényszerpihenőre ítélt Nádas-kupa felélesztésére, idén is megrendezik az egykori sportvezetőnek, Nádas Lajosnak emléket állító, amatőrök számára kiírt teremfoci tornát. 2017-ben 13 formáció csatázik a minél értékesebb helyezések eléréséért a Szent István Egyetem sportcsarnokában.

A csoportmeccseket január 7-én és 8-án (szombaton és vasárnap) tudják le a formációk, a hónap második víkendjén, azaz, január 14-én és 15-én pedig a rájátszással alakul ki a hármas döntő mezőnye, majd a körmérkőzések után a dobogósok sorrendje. A tornán különdíjakat is kiosztanak: a legjobb kapus a Bau-Trade Kft. által felajánlott ajándékot nyeri el. A gólkirály a JU-KO Kft. különdíját viheti haza, míg a legjobb játékos Krasznai András felajánlásának örülhet.

Az utóbbi három évben a JU-KO (2014), a Royal (2015), valamint a Tarcsa 17 (2016) nyerte el a Nádas-kupa győztesének járó díszes serleget. A 2017-es torna csoportbeosztása és időrendje it
t érhető el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online