Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Végzetes gödöllői hibák a szettek végjátékában

2016-12-15 20:16:29

NB I. alapszakasz, nők, 11. forduló:
Penta-Gödöllői RC – Jászberényi RK 0-3
(-19, -25, -16)

A jelenleg zajló bajnoki idény első fordulójában a mostani vendégek hazai környezetben 3-1 arányban nyertek városunk hatosa ellen. Ezt követően még kétszer diadalmaskodtak a berényiek, majd két vereséggel szembesültek, aminek azt lett a következménye, hogy menesztették edzőjüket, Deme Gábort. A jászságiak szakmai munkáját azóta a horvát származású Branislav Franic irányítja. Mindeközben gödöllői oldalon részint az jelentette a változást, hogy összeszokottabbá vált a csapat, részint pedig az, hogy a mérkőzésen a második szett végjátékában először pályára lépett Kötél Zsanett érkezésével megszilárdult az irányító szerepkör.

Ebből fakadóan izgalmas derbire lehetett számítani a helyi egyetem sportcsarnokában, ahol az M4 Sport kamerái is jelen voltak. Izgalmak valóban akadtak: az első és a harmadik játszmában inkább a játékrészek első felében. Ekkor ugyanis a gödöllői lányok egyenrangú ellenfélnek bizonyultak, majd – főként pontatlanságuk miatt – elfogytak.
Nem úgy a második szettben. A középső felvonásban a kékben játszó hazaiak 23-20-as vezetésükről okoztak csalódást az értük szurkolóknak, döntően a két csapat liberója közötti, illetőleg az ütőerőben kiütköző különbség miatt. A záró etapban pedig már kissé alárendelt szerepre kényszerült Borkovits Zoltán bátortalanná lett együttese
.

A Gödöllői RC csapata 13 ponttal, 17-22-es szett- és 874-891-es pontaránnyal a 7. helyen áll a bajnokság alapszakaszában.

Új elnöke lett a Penta-GRC-nek

December 13-án tisztújító közgyűlést tartott a Penta-Gödöllői RC. A klub elnöke, a névadó szponzor ügyvezető igazgatója, Pánczél Ottó Péter lett, elnökhelyettesnek pedig Barta Lászlót választotta a tagság. Rajtuk kívül Árpás Géza, Laza Bálint és Saáry Csaba kerültek be a sportszervezetet irányító elnökségbe.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online