Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda: lassan szállt le a lila köd Gödöllőre

2016-11-20 20:30:56

NB I. alapszakasz, nők, 7. forduló:
Gödöllői RC – Újpesti TE 2-3
(23, -20, -21, 21, -13)

Újabb komoly kihívás elé nézett Borkovits Zoltán csapata, amely a papíron jobb erőkből álló fővárosi lila-fehérek ellen pallérozódhatott. Az esélyesség nem a hazaiak vállát nyomta, így élvezetes adok-kapokra lehetett számítani.

A szurkolótáboroknak – úgy a maroknyi gödöllőinek, mint a népesebb újpestinek – is köszönhetően jó hangulatban telt meccs élvezetét csupán az rontotta időnként, hogy mindkét fél temérdek, alapvető, elsősorban nyitási- és nyitásfogadási hibával játszott. Az egymás nem kért segítéséből az első szettben a gödöllőiek jöttek ki jobban, majd az UTE átvette az irányítást, és fordított. Igaz, ez nem ment annyira zökkenőmentesen, hiszen a hazaiak időről időre jelezték, hogy nem adják könnyen a bőrüket.
Mi több, a negyedik felvonásban ismét ők érték el előbb a 25 pontot kettő különbséggel, így jöhetett a mindent eldöntő ötödik játszma. Ebben a szerencsével is jobb viszonyt ápoló lilák kerekedtek felül, a házigazdák pedig cseppet sem szégyenkezhetnek, hiszen fontos pontot raboltak ellenfelüktől.
A Gödöllői RC csapata 10 ponttal, 14-13-as szett- és 623-602-es pontaránnyal az 5. helyen áll a bajnokság alapszakaszában.


A találkozó előtt Karádi Zoltán, a Gödöllői RC strandröplabda szakosztályának vezetője köszöntötte – a teremben részben gödöllői, részben újpesti színekben játszó – játékosait, akik az idei nyári teljesítményük alapján kiérdemelték az ország legeredményesebb strandröplabda szakosztálya címet. A képen Szabó Adrienn veszi át a virágot.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online