Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jogsértéseket tártak fel az adóellenőrök a gödöllői piacon

2016-11-15 18:12:46

Nemrégiben a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) munkatársai ellenőrzést végeztek a gödöllői városi piacon. A kutakodás részleteiről nincs pontos információnk, de Salgó Attilától, a NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferensétől az alábbiakat sikerült megtudnunk:

- A NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatósága az illetékességi területén működő kijelölt piacokkal – a piacfelügyelőség segítségével – felvette a kapcsolatot a bérlői lista beszerzése érdekében és tájékoztatta az üzemeltetőt a piacaikon várható folyamatos adóhatósági jelenlétről.
Az adatgyűjtést követően a piacokon számla- és nyugtaadási kötelezettség teljesítésére, valamint foglalkoztatottak bejelentési kötelezettség teljesítésére vonatkozó vizsgálatokat folytattak le kollégáink hétköznap és hétvégi időpontokban. A piacüzemeltetők az adatgyűjtés során együttműködők voltak. Az ellenőrzött piacok körébe beletartozik a gödöllői piac is, ahol Igazgatóságunk munkatársai ellenőrzéseket végeztek, és jogsértéseket tártak fel az előzetes figyelmeztetések ellenére is.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online