Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tököl elleni sikerével visszaült a 2. pozícióba a gödöllői tizenegy

2016-11-13 16:12:14

Miután az előző fordulóban Turán megszakadt a veretlenségi sorozata, a Tököl ellen próbálta kiköszörülni a csorbát a gödöllői tizenegy, amely nem adta fel, hogy dobogós pozícióból várhassa majd a tavaszi folytatást. Ehhez azonban kötelező volt a győzelem megkaparintása. Pláne úgy, hogy a Tura pontokat veszített Tápiószecsőn.

Az első félidőben látottak alapján kevesen gondolták volna, hogy mindössze egyetlen góllal múlja felül a GSK a kék mezes tökölieket. Varga Bence a 12. perben parádésan találta el játékszert, ami, mintha zsinóron húztak volna, úgy talált utat a vendégek kapujának bal felső sarkába. Nem sokkal később Koziorowski Richárd volt eredményes, és a gödöllőiek akkora fölényben terelték a bőrgolyót, hogy ez alapján szurkolóik joggal bízhattak az újabb találatokban.
Hazai gól azonban már nem született, sőt, a házigazdák kapuja előtt nagyon ritka vendég tököliek egy tizenegyes kiharcolásával, majd magabiztos értékesítésével a 60. percben szépítettek. Ezt követően a lefújásig nem történt említésre méltó esemény a kellemes őszi napsütésben lezajlott találkozón.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 14. forduló:
Gödöllői SK – Tököl VSK 2-1
(2-0)
A Gödöllői SK csapata 28 ponttal, 33-13-as gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el.
Gödöllői góllövők: Varga Bence, Koziorowski Richárd. Következik: Gödöllői SK – Pilisszentiván SE november 20., vasárnap 13 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


A Pest megyei harmadosztályban már nem veretlenül listavezető GEAC a csoport középmezőnyéhez tartozó Vácszentlászlóhoz látogatott, természetesen, győzelmi esélyekkel. A papírforma beigazolódott, ezáltal az egyetemi formáció továbbra is a tabella élén áll.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép A-csoport, 11. forduló:
Vácszentlászló SE – Gödöllői EAC-SZIE 0-4
(0-3)
Góllövők: Müller Péter, Kohlmann Ferenc, Angyal Zoltán, Somogyi Levente.
A Gödöllői EAC-SZIE együttese 26 ponttal, 60-15-ös gólkülönbséggel 1. a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online