Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lovas szobrot javasoltak Orbán Viktornak a gödöllői főtérre

2016-11-10 14:21:46

Miként az a gödöllői önkormányzat november 8-i közmeghallgatásán is szóba került, nyílt véleménynyilvánítási lehetőségük volt a helybélieknek, hogy javaslatokat küldjenek a lebontásra ítélt régi Városháza épülete helyének hasznosítására. A felhívásra több száz ötlet érkezett. Hasznosak és komolytalanok egyaránt.

L. Péterfi Csaba arról tájékoztatott, hogy levélben, emailben, facebookon és szóban is érkeztek javaslatok. Több mint ötszáz, de számszerűsíteni azért nem tudták, mert volt olyan személy, aki egymaga 30 javaslatot küldött, és ebben – például – szerepelt a Városháza megmaradása és lebontása is, illetve további ötletek. Olyan is volt, hogy egy email-címről több név alatt írtak. Összességében közel 400 javaslat volt az, ami valóban érdemlegesnek tekinthető. Ennek kevesebb mint 20 százaléka javasolta a Városháza megmaradását, a többség a terület főtérhez való csatolását és közösségi térré való átépítését szeretné. Persze, itt is több verzió szerepelt: játszótér, szabadtéri színpad (ez kifejezetten a kulturális csoportok javaslata volt), több zöld felület, park. Mivel ezek szerepeltek az első három helyen, ezekre készülnek el a tervek. Természetesen, a jövőben lesz még lakossági fórum és a tervekhez hozzá lehet majd szólni, mint az korábban, a főtér-projektnél is történt.
A gödöllői önkormányzat kommunikációs igazgatója azt is elárulta, hogy érkeztek olyan „humoros” javaslatok is, mint, például: lovas szobor Orbán Viktornak, aki letekint népére, vagy folyton körbe menő kisvasút, ami nem tudni honnan indul és hova tart, illetve a golfpálya ötlete is felmerült.
- Ez utóbbiakat én nem igazán tartom komoly javaslatoknak. Persze, attól még javaslatok – tette hozzá L. Péterfi Csaba.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online