Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Várja vendégeit a Tourinform Gödöllői Kistérség irodája

2016-11-09 10:26:04

Az itthon és külföldön egyaránt jól ismert jelképpel ellátott turisztikai információs irodák hazánk több mint 120 településén fogadják az érdeklődőket. Köztük van a Tourinform Gödöllői Kistérség irodája is, aminek munkatársai szeretettel várják a vendégeket. Hogy hol? A Gödöllői Királyi Kastélyban, a főbejáratnál, jobbra az első ajtón térhetnek be a kül- és belföldi érdeklődők.


A Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE) Tourinform Gödöllői Kistérség megnevezésű irodája térítésmentes turisztikai kiadványokat, aktuális programajánlókat, valamint folyamatosan bővülő ajándéktárgyak széles választékát kínálja a látogatóknak.
Ez utóbbiakon belül a Tourinform Iroda vonzáskörzetébe található településeken élő művészek egyedi, kézimunkáival készített alkotásai kiemelt szerepet kapnak. A teljesség igénye nélkül: kerámiából, csuhéból, bőrből, üvegből, textilből előállított ajándéktárgyak, gyöngyből készült ékszerek, hímzett ajándéktárgyak, valamint képeslapok, hűtőmágnesek, bögrék, díszpárnák, pólók, baseball sapkák, könyvek, térképek, olívás szappanok, levendulás illatzsákok és mézeskalácsok is szerepelnek a kínálatban, ami a gödöllőiek és a környező településeken lakók számára egyaránt jó ajándék-beszerzési lehetőséget jelenthet az év végi ünnepi időszakban.

A Tourinform Gödöllői Kistérség irodája a téli időszakban (november 2-től március 31-ig) szerdától vasárnapig 9 és 17 óra között tart nyitva, a (36-28) 415-402-es telefonszámon hívható, illetőleg a godolloi-kisterseg@tourinform.hu email-címen érhető el. További részletekről pedig a www.tourinformgodolloikisterseg.hu weboldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online