Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői egyetemi labdarúgók hátát nézi a mezőny

2016-10-16 16:50:42

A Gödöllői EAC rangadóra készült a listavezető ellen, míg a GSK II. a sereghajtót látta vendégül Szadán. Az egyetemi csapat összecsapása valóban amolyan ki-ki derbi lett, amiből a kétszer is hátrányba került házigazdák jöttek ki jobban, és – két meccsel kevesebbet játszva – a tabella élére ugrottak.
A második számú Táncsics Mihály úti egység gólrekordot döntött a csoportban, ám a rendkívüli különbség nem tette élvezetessé az egyoldalú találkozót...

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép A-csoport, 8. forduló:
Gödöllői EAC-SZIE – Kistarcsai VSC 3-2 (1-1)
Gödöllői góllövők: Juhász Tamás, Abdalla Aimen, Vitárius Tamás.
Hat mérkőzés alapján a Gödöllői EAC-SZIE együttese 18 ponttal, 43-6-os gólkülönbséggel 1. a csoport tabelláján.

Gödöllői SK II.-Szada – Kisalag SC 20-0 (8-0)
Gólszerzők: Gál Levente (4), Szabó László (3), Tóth Bence, Bali Dávid, Zabó Ottó, Mészáros Dávid (2-2-2-2), Gráczer Krisztián, Rusznák Csaba, Kerecsényi Norbert, Tury Viktor, Szemjaninyov Sándor.
Hét mérkőzés alapján a Gödöllői SK II. csapata 8 ponttal, 31-11-es gólkülönbséggel a csoport táblázatának 9. helyezettje.

Korábban már említettük, hogy a két gödöllői csapat szeptember 28-i, egymás elleni mérkőzésének eredményét (a GSK II. 2-1-re nyert) törölték, mivel a játékvezető nem vette észre, hogy az egyik GSK II.-játékos neve kétszer szerepel a jegyzőkönyvben. A találkozót november 9-én, szerdán 18 órától újrajátsszák az egyetemi pályán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online