Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gólt sem kaptak a gödöllői focicsapatok a megye-háromban

2016-10-09 17:27:18

Kezdjük azzal, hogy a két gödöllői csapat szeptember 28-i, egymás elleni mérkőzésének eredményét (a GSK II. 2-1-re nyert) törölték, mivel a játékvezető nem vette észre, hogy az egyik GSK II.-játékos neve kétszer szerepel a jegyzőkönyvben. Hogy mi lesz a három pont sorsa, egyelőre nem tudni.

Az eddig – a fentebb említett „vereséget” leszámítva – parádésan teljesítő egyetemi csapatra nem várt különösebben nehéz feladat a Kerepes ellen, miközben a csoport középmezőnyéhez felzárkózni szándékozó GSK II. amolyan hatpontos derbit játszott volna Kókán, ha a riválisok nem cserélik fel a pályaválasztói jogot: így a Táncsics Mihály úti sportcentrumban futottak ki a mérkőző felek a műfüves küzdőtérre (képen).
A GEAC csupán az első félidőben tartotta lőtávon belül ellenfelét, a második játékrészben beindult a hazai henger, aminek tízgólos diadal lett a vége. A kék mezes Gödöllői SK II. először mondhatta el magáról, hogy sima győzelmet aratott ebben a bajnokságban, a gólokat igazságosan elosztották a félidőkre.


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép A-csoport, 7. forduló:
Gödöllői EAC-SZIE – Kerepesi SBE 10-0
(2-0)
Góllövők: Somogyi Levente, Beregszászi Béla (2-2), Abdalla Aimen, Angyal Zoltán, László Viktor, Kohlmann Ferenc, Dús Ciprián, Vida Balázs.
Öt mérkőzés alapján a Gödöllői EAC-SZIE együttese 15 ponttal, 40-4-es gólkülönbséggel 3. a csoport tabelláján.

Gödöllői SK II.-Szada – Kóka KSK 4-0 (2-0)
Gólszerzők: Pakuts Barna (2), Kerecsényi Norbert, Szabó László.
Hat mérkőzés alapján a Gödöllői SK II. csapata 5 ponttal, 11-11-es gólkülönbséggel a csoport táblázatának 10. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online