Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ismét terítéken a Gödöllőre tartó bringás ökofolyosó

2016-10-08 10:31:52

A következő években 50-100 milliárd forint juthat a kerékpáros közlekedés fejlesztésére - közölte a kerékpározásért és az aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos egy október 7-i háttérbeszélgetésen. Révész Máriusz elmondta: a napokban a kerékpározás feltételeit javító több javaslatot is a kormány elé terjesztettek.

A kormány.hu oldalon megjelentek arról is szólnak, hogy Budapest városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettese, Szeneczey Balázs szerint a kerékpározás feltételeinek javítására 2018-ig több mint 8 milliárd forintot költenek majd Budapesten. Megvalósul, például, a Rákos-patak mentén a biciklivel végigjárható kerékpáros ökofolyosó is.

A már több éve érlelődő ötlet és elképzelés Gödöllőre nézve kedvező lehet, hiszen a Rákos-patak a város északi határában ered, és – Isaszeg, majd Pécel érintésével – a XIII. kerületnél folyik a Dunába. Úgy tudjuk, hogy a kerékpáros fejlesztésekre szánt uniós támogatásból csaknem 2,5 milliárd forint juthat a Rákos-patak menti bringaút megfelelő kiépítésére.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online