Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pontot vett el a gödöllői focicsapattól a játékvezető slusszpoénja

2016-08-13 19:32:11

Az elmúlt idényben a 10. helyen végzett CSO-KI Sport jogán induló – Csomád feliratú sárga mezben játszó – Kisnémedi ellen mutatkozott be a Pest megyei elitbajnokság 2016/2017-es évadjában a Gödöllői SK – tavalyi évben ötödik pozíciót megszerző – focicsapata. Szász Ferenc együttesének játékoskerete hatalmas változáson nem esett át a nyár folyamán. Kékesi Alex az NB II-es Csákvárhoz igazolt, ugyanakkor visszatért Gödöllői ifjabb Sipeki Attila, aki áthúzódó eltiltása miatt nem léphetett pályára.

Az utolsó tíz percet leszámítva, a küzdelmes mezőnyjáték és a mindkét oldalon elvétve kialakult lehetőségek jellemezték a találkozót. A 80. perc után a vendégek két helyzetet is elpuskázta, majd a hazaiak dönthették volna el a három pontsorsát. Már-már úgy tűnt, gól nélküli döntetlennel zárul az összecsapás, amikor Fodor Zsolt játékvezető – sokakat ámulatba ejtve – szabálytalannak látta a gödöllői védő tizenhatoson belüli tisztázását, és a 92. percben büntetőt ítélt a házigazdák ellen. A tizenegyest a vendégek magabiztosan értékesítették, így ők örülhettek a lefújáskor.


Az összességében jó színvonalú találkozó krónikájához tartozik, hogy az első negyedóra végén Milkó Dániel összefejelt az egyik kisnémedi játékossal, és magatehetetlenül rogyott a földre. Mentőt kellett hívni hozzá, hogy – vélhetően agyrázkódással – kórházba szállítsák. Az első félidő utolsó előtti percében a vizitálók trénere sérelmezte az egyik néző beszólását, nyomdafestéket nem tűrő szópárbajba kezdett, amiért a játékvezető elküldte a kispadról. A tréner csak hosszas agitálás után tett eleget a döntésnek.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 1. forduló:
Gödöllői SK – Kisnémedi MSE 0-1
(0-0)
Következik: Nagykőrösi Kinizsi FC – Gödöllői SK augusztus 21., vasárnap 17 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online