Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hét nyelven beszél Gödöllő idei Talentum díjasa

2016-06-03 16:38:37

Ebben az évben június 9-én, csütörtökön 16 órától rendezik meg a városi pedagógusnapi ünnepséget a Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében. Az eseményen átadják a település vezetése által tizennyolc éve alapított Gödöllő Gyermekeiért, Ifjúságáért díjat. A kitüntetettekről a helyi képviselőtestület tagjai május 26-i zárt ülésükön döntöttek. A díjazott személyeket 9, míg a jutalmazott közösséget 3 javaslat mérlegelése után választották ki.

A határozat értelmében, idén Sipos Andrásné (Éva néni), a Gödöllői Kastélykert Óvoda (Martinovics utcai) óvodapedagógusa, Deme Istvánné, a Gödöllői Damjanich János Általános Iskola tanára, valamint a Gödöllői Török Ignác Gimnázium szakmai közössége vehetik át a Gödöllő Gyermekeiért, Ifjúságáért díjat.

Az idei gödöllői pedagógusnapon – a tavalyi debütálást követően – átadják a Gödöllő Talentum díjat is. Az előzetesen közzétett felhívás hatására érkezett ajánlások közül a hét nyelven beszélő, nyelvész és nyelvtanár, online nyelviskolát működtető Csigi Balázs tehetsége győzte meg a döntéshozókat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online