Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőről a foci Eb-re

2016-05-31 16:07:28

Bernd Storck, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya a május utolsó napján a köztévé sportcsatornáján jelentette be, hogy kik azok a futballisták, akikkel nekivág a június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokságnak.

A magyar válogatott 23 főből álló utazó-keretének tagja a 28. születésnapját szeptember elején ünneplő Lovrencsics Gergő is, aki a Gödöllői Góliát FC-ben ismerkedett meg a sportág alapjaival. Később játszott az NB II-es Pécs csapatában, majd az élvonalbeli Lombard Pápa együtteséhez igazolt. Négy évvel ezelőtt az egyik lengyel topcsapat, a Lech Poznan kötelékébe került, ahonnan június végén távozik, és minden valószínűséggel a Ferencváros társulatánál folytatja pályafutását.
Gergő eddig tizenegy alkalommal szerepelt a nemzeti csapatban, nevéhez egy gól fűződik (Görögország ellen, a 2015. október 11-i Eb-selejtezőn talált be). A válogatottban 2013. június 6-án, Győrben, a Kuvait elleni barátságos mérkőzésen debütált.

Gödöllői illetékességű labdarúgóként ezt megelőzően Rab Tibor vett részt rangos nemzetközi viadalon (világ- vagy Európa-bajnokság). A Fradi egykori védőjátékosa (1974-1986) az 1982-es spanyolországi világbajnokságon az Argentína ellen 4-1 arányban elveszített meccsen lépett pályára.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online