Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szondázzák, ki, mihez kezdene a gödöllői városháza épületének helyén

2016-05-26 17:08:16

A települést irányító grémium tagjai április 14-i tanácskozásukon arról határoztak, hogy nem a 30 évvel ezelőtt átadott Szabadság tér 7. szám alatti városháza-épület felújításában gondolkodnak, hanem az egykoron több banknak is helyet adó Szabadság tér 6. számú, a piactér szomszédságában található ingatlan bővítésében.
A mintegy másfél hónappal ezelőtti döntést felvezető előterjesztésben arra is volt utalás, hogy a felszabaduló Szabadság tér 7. szám alatti városháza helyén kialakuló területet – az épület teljes bontása után – más célra tervezik hasznosítani. Hogy mire és ki teheti ezt meg, április közepén nem derült ki.

Május 26-án annyival lettünk okosabbak, hogy a közfeladat ellátására feleslegessé vált ingatlant az önkormányzat korlátozottan forgalomképes törzsvagyonából át kell sorolni az üzleti vagyon körébe. Egyidejűleg meg kell szüntetni a polgármesteri hivatal vagyonkezelői jogát, az épületet el kell bontani és a szabályozási terv előírásai szerinti telket kell kialakítani.


A döntés-előkészítők nem kívánnak semmit a véletlenre bízni, ezáltal ingatlanhasznosítási pályázatot írnak ki, hogy szondázzák az érdeklődők szándékait, elképzeléseit. A dokumentumban ismertetni kell a tervezett hasznosítás részleteit, a hasznosítás formáját, a tervezett funkció(ka)t, a létesítendő épület főbb paramétereit, ajánlatot a bruttó vételárra vagy területbérlet díjra, és nyilatkozni szükséges a pénzügyi fedezetről, valamint a fizetési feltételekről is.
A pályázat csak személyesen nyújtható be, szeptember 5-én, hétfőn 8 órától szeptember 9-én, pénteken 10 óráig, munkaidőben. A dokumentációt a Polgármesteri Hivatal Városüzemeltető és Vagyonkezelő Irodájára kell eljuttatni, ami a VÜSZI Kft. Dózsa György út 69. szám alatt található irodaházában van. A pályázatokat szeptember 9-én 11 órakor nyilvánosan bontják fel, majd az ajánlatokat – a gazdasági bizottság javaslata alapján – a gödöllői képviselőtestület tagjai értékelik.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online