Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Boboztak, majd szoros meccsen nyertek a gödöllői röplabdás lányok

2016-03-05 20:33:38

NB I. alapszakasz, 22. forduló:
Budaörsi DSE – TEVA-Gödöllői RC 0-3
(-23, -24, -22)

Az alsóház mezőnyéhez tartozó Budaörs otthonában zárta a bajnoki alapszakaszt a gödöllői különítmény. Városunk röplabdásai esélyesként utaztak a Pest megyei derbire, aminek már nem volt komoly tétje a csapatok helyezését illetően.
Gyakorlásra és a negyeddöntő párharcára való felkészülésre azonban kihasználhatta az alkalmat Szabados István, a vendégek újdonsült vezetőedzője, aki a találkozót megelőzően a Budakeszi Vadaspark közelében található bobpályán tartott csapatépítő tréninget.
Részeredményeit tekintve az összecsapás szoros volt, a viszonylag sokat hibázó gödöllőieket főként rutinjuk segítette át a kritikus pillanatokon a lelkes budaörsiekkel szemben.

A TEVA-Gödöllői RC csapata 38 ponttal, 42-35-ös szett- és 1.671-1.586-os pontaránnyal a 6. helyen zárta a bajnokság alapszakaszát.
Mindez azt jelenti, hogy az egyik fél második győzelméig tartó negyeddöntő párharcában a 3. helyezett UTE ellen játszik a gödöllői hatos. Március 12-én (szombat) Újpesten, március 16-án (szerda) Gödöllőn, és – amennyiben szükséges – március 19-én (szombat) ismét Újpesten találkoznak a riválisok.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online