Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Verhető riválisokat kapott a Gödöllői SK

2016-01-22 11:23:18

Negyvenhét Pest megyei focicsapat részvételével idén is megrendezik az elsősorban felkészülési célt szolgáló téli nagypályás műfüves bajnokságot. Egy évvel ezelőtt a Gödöllői SK együttese a döntőig menetelt, ahol 4-3 arányban alulmaradt az Alsónémedi ellen.

Szász Ferenc megyei első osztályú társulata ezúttal a 6 csapatot számláló F csoportban mérkőzik majd, riválisai kivétel nélkül megyei másodosztályú különítmények lesznek. Időrendben:  az Isaszeg SE (január 24., vasárnap 15 óra), a Vácduka KSK (január 30., szombat 15 óra), a Nógrád megyei Szendehely FC (február 6., szombat 17 óra), a Zsámboki SE (február 13., szombat 19 óra) és a gödöllői illetékességű, egykor ifjúsági válogatott focista, Morvai László által irányított Valkó KSK (február 21., vasárnap 11 óra). A találkozókat Gödöllőn, a Táncsics Mihály úti sportcentrum küzdőterén rendezik meg.

A nyolc csoport győztese a negyeddöntőkben találkozik, majd az elődöntőkkel és a fináléval folytatódik, illetőleg zárul a 3. Pest Megyei Nagypályás Műfüves Labdarúgótorna.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online