Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nádas-kupa: a Tarcsa 17 megfosztotta trónjától a „királyi” gárdát

2016-01-18 14:01:18

Idén 16 csapat részvételével rendezték meg a Nádas Lajosnak emléket állító teremfoci kupát Gödöllőn, az egyetemi sportcsarnokban. A csoportmeccseket január második hétvégéjén tudták le a formációk, a hónap harmadik víkendjén pedig az egyenes kieséses rájátszást követően derült fény a győztesre és a helyezettekre.

A négy, egyenként négy csapatot számláló csoportok élén a Tarcsa 17, a Seven FC, a tavalyi első Royal és a Szilas United formáció végeztek, így nekik jutott a – papíron – leggyengébb rivális a január 16-i nyolcaddöntőkben.
A legjobb négy közötti csatározások után a Tarcsa 17 a Nagytarcsa Vagyonkezelő 6-1-es legyőzésével, a Royal gárdája pedig a Szilas United 7-3-as felülmúlásával jutott be a döntőbe. A fináléban a képen látható, döntően fiatalokból verbuvált Tarcsa 17 hatalmas küzdelemben, 2-1 arányban nyert az ezzel trónfosztottá vált Royal ellen. A bronzderbin a Nagytarcsa Vagyonkezelő 3-2-re verte a Szilast.


A torna legjobb játékosának Voina Gábort (Royal) választották, míg a legjobb kapusnak járó különdíjat Badacsonyi Zsolt (Nagytarcsa Vagyonkezelő) érdemelte ki. A gólkirályi címet 16 találattal Bata Zoltán (Tarcsa 17) mondhatta a magáénak. Íme, a különdíjasok!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online