Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda: kínkeserves gödöllői diadal a Budaörs ellen

2015-12-13 19:49:04

NB I. alapszakasz, 11. forduló:
TEVA-Gödöllői RC – Budaörsi DSE 3-1
(12, 13, -23, 26)

Az előző fordulóban Újpesten elért bravúros győzelem után könnyebb ellenfél várt a gödöllői lányokra a bajnoki alapszakasz első felének utolsó összecsapásán. A három pont begyűjtésére égetően szüksége volt a hazai alakulatnak, hogy harcban maradjon a negyeddöntőben pályaelőnyt biztosító negyedik helyért.

Az első két játszmában hazai részről ment minden, mint a karikacsapás. Ennek köszönhetően alig háromnegyed óra alatt – a budaörsieknek két szett alatt csupán huszonöt pontot engedélyezve – megnyugtató előnyhöz jutott Horváth András együttese. A harmadik felvonásban 19-15-öt mutatott az eredményjelző, amikor – kissé érthetetlen módon – megrekedt a TEVA-hatos játéka. Ezt a derekasan küzdő vendégek kihasználták, és szépítettek (2-1).
A gödöllői hölgyek vesszőfutása a negyedik játszmában is folytatódott. Olyannyira, hogy 15 pontig csak a látogatóknál volt – esetenként többpontos – előny. Innentől javarészt felváltva estek a pontok, mígnem – két szettlabdát hárítva – a második mérkőzéslabda érvényesítésével lezárták az összecsapást a házigazdák, akik főként maguknak köszönhetik a kínkeserves sikert.

A TEVA-Gödöllői RC csapata 20 ponttal, 21-17-es szett- és 840-771-es pontaránnyal a 6. a tabellán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online